خانه / اشپزی / کوفته‌ قل قلی ترکیه ای
کوفته‌ قل قلی ترکیه ای

کوفته‌ قل قلی ترکیه ای

کوفته‌ قل قلی ترکیه ای غذایی لذیذ که دستور پخت متقاوتی داشته,با زندگی ایده آل همراه باشید تا با طرز پخت این غذا آشنا شوید.

مواد‌ لازم برای تهیه ی کوفته‌ قل قلی ترکیه ای :

  • 350 گرم گوشت چرخ‌کرده
  • 2 قاشق غذاخوری بلغور گندم
  • 2 قاشق غذاخوری برنج
  • 1 عدد تخم‌مرغ
  • 3 قاشق غذاخوری پیاز رنده‌شده
  • 4/1 دسته برگ جعفری
  • نمک به مقدار لازم
  • پودر فلفل قرمز به مقدار لازم
  • 1 لیوان آرد

برای سس کوفته‌ قل قلی ترکیه ای :

  • 2 قاشق غذاخوری کره
  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی
  • 2 حبه سیر
  • 5 لیوان آب
  • 1 قاشق چای‌خوری نمک

طرز تهیه کوفته‌ قل قلی ترکیه ای :

داخل کاسه‌ای گوشت‌چرخ‌کرده، پیاز رنده‌شده، تخم‌مرغ، جعفری خرد‌شده، بلغور، برنج، نمک و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید و به مدت 10 دقیقه، مواد را ورز‌دهید.

از موادی که آماده‌کرده‌اید مقداری برداشته‌ ، به شکل گرد فرم‌دهید و به اندازه‌ی گردو در‌آورید.

کوفته‌هایی که آماده‌کرده‌اید را به آرد آغشته کنید سپس داخل الک ریخته و آرد اضافی‌اش را بگیرید.

ته قابلمه را روغن‌مالی کرده و کوفته‌ها را داخلش بچینید.

در ظرفی دیگر، رب را با 2.5 لیوان آب مخلوط کرده و هم‌بزنید سپس سیر‎ له‌شده ، کره آب‌شده و نمک را نیز اضافه کنید.

سپس سس داخل قابلمه‌ی کوفته ریخته و در قابلمه را بذارید و اجازه دهید به جوش بیبید.

بعد اینکه به جوش آمد، شعله را کم کنید تا بلغور و برنج داخل کوفته‌ها پخته و نرم‌شوند.

توصیه :

این غذا را می‌توانید با پلوی بلغور همراه دوغ  یا خالی، با سیب‌زمینی سرخ‌کرده سرو کنید.

توجه‌داشته باشید، قبل اینکه آبش را بکشد، باید برنج و بلغور داخل آن، کاملا پخته و نرم‌شوند که این هم از ظاهر کوفته‌ها معلوم خواهد‌شد.

باید صبرکنید تا کوفته‌ها آبش را کشیده و سس غلیظی بدست‌آید؛ طوری نباشد که کوفته‌ها داخل سس شناور بمانند.

همچنین ببینید

سوپ گشنیز

طرز تهیه ی سوپ گشنیز

یک سوپ و پیش غذای بسیار خوشمزه و غذای کامل رژیمی که خیلی فوری حاضر …

یک دیدگاه

  1. ممنون با توجه به اینکه این روز ها مسافرت به ترکیه و همچنین مهاجرت و اقامت در ترکیه برای هموطنان زیاد شده بد نیست کمی هم راجع به فرهنگ این کشور ها بدانیم.
    بنده همیشه از مطالب خوب شما استفاده می کنم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *