خانه / اشپزی / مگنولیا ، یک دسر سبک و تابستانی
مگنولیا

مگنولیا ، یک دسر سبک و تابستانی

درگرمای طاقت فرسای تابستان یک دسر سبک و خنک بسیار دلچسب خواهد بود. مگنولیا ، یک دسر سبک و تابستانی است. برای طرز تهیه ی آن با زندگی ایده‌آل همراه باشید…

  • مواد لازم مگنولیا :

_مواد خشک:

5 پاکت بیسکویت مادر

موز و توت فرهنگی

 

_مواد لازم برای پودینگ مگنولیا:

1 لیتر شیر

1 لیوان آرد

1 لیوان شکر

نصف قاشق چایخوری وانیل

200 گرم خامه صبحانه

 

  • طرز تهیه مگنولیا :

در یک قابلمه شیر، آرد و شکر را ریخته و تا وقتی که کاملا یکدست شود مخلوط کنید.

سپس روی گاز قرار داده و شعله را درحد ملایم قرار داده و تا وقتی که سفت شود به بهم بزنید و دست نگه ندارید.

پس از آماده شدن پودینگ آن را از روی گاز برداشته و به مدت 10 دقیقه با فاصله های کوتاه پودینگ را بهم بزنید تا وقتی که ولرم شود.

سپس به روی پودینگ وانیل و یه پاکت خامه صبحانه را اضافه کنید و با مخلوط کن برقی 3 دقیقه مخلوط کنید.

موز و توت فرنگی را به مقدار دلخواه نگینی خرد کنید.

بیسکویت مادررا آسیاب کرده و به شکل آرد درآورید. سپس به هر لیوان یا شاتی که قرار است دسرتان را سرو کنید ابتدا یک قاشق غذاخوری از آن پودر را بریزید.

برروی بیسکویت ها 2،3 قاشق از پودینگ بریزید و برروی پودینگ مقدار از توت فرنگی خورد شده را بریزید.

برروی میوه ها باز مقداری پودینگ ریخته  و باز هم روی پودینگ بیسکویت بریزید.

باز روی بیسکویت پودینگ و باز هم موز های خرد شده را بریزید.

و در نهایت باز یک لایه بیسکویت بریزید.

دسرهای آماده شده را در یخچال قرار دهید تا به قوام بیاید.

درپایان روی آخرین لایه را با پسته خرد شده و میوه ها تزیین کنید.

همچنین ببینید

مربای پسته

طرز تهیه مربای پسته

با زندگی ایده آل همراه باشید تا با طرز تهیه ی مربای پسته آشنا شویم. مواد …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *