خانه / اشپزی / طرز تهیه ی سوپ گشنیز
سوپ گشنیز

طرز تهیه ی سوپ گشنیز

یک سوپ و پیش غذای بسیار خوشمزه و غذای کامل رژیمی که خیلی فوری حاضر میشود .مواد اولیه این سوپ برای همه در دسترس هست و اگه یه نگاهی به یخچالتون بندازید می بینید که همه مواد رو دارید و دیگر مزیتش اینه که اصلا سرخ نمیشه و زیاد از روغن توش استفاده نمیشه پس با زندگی ایده آل همراه باشید تا دستور پخت این غذای خوشمزه را باهم مرور کنیم .

مواد لازم برای تهیه ی سوپ گشنیز:

هویج نگینی شده : یک پیمانه

جو پرک : نصف پیمانه

جو کامل پخته : 1لیوان (اگه در دسترس هست و دوست داشتین)

کره :1 ق غ

ماست : 1 عدد ویژه پگاه خزر

سیر : 3 حبه

برگ گشنیز خرد شده : 1 لیوان

آرد :  2 ق غ

آب. :1 لیوان

آب مرغ : 6 پیمانه

نمک و فلفل سیاه و آبلیمو : به میزان لازم

طرز تهیه سوپ گشنیز :

 

  • ابتدا آرد رو تفت میدیم خامیش گرفته شود کره رو اضافه کرده و هویج و آب هویج که نیم‌ پز شد  جوی پرک ؛ جوی کامل پخته شده ؛ را درون قابلمه می ریزیم و بعد آب مرغ وآب و نمک را روی آن می ریزیم و می گذاریم تا بپزد.
  • از قبل سیر را له می کنیم و آخر سر به سوپ اضافه میکنیم و 5 دیقه میجوشانیم.
  • حالا حرارت گاز را خاموش می کنیم و می گذاریم تا از جوش بیفتد بعد به سوپ که حالا از جوش افتاده ماست اضافه می کنیم و در حال ریختن به سوپ هم می زنیم تا ماست نبرد و کم کم آروم آروم این کار و میکنیم.
  • بعد گشنیز خرد شده را به سوپ اضافه می کنیم و آبلیمو فلفل سیاه را اضافه می کنیم.

پ.ن :جایگزینی😉

می توانید به جای آب مرغ سه عدد قرص سوپ را درون 6 لیوان آب جوش حل کرده و درون سوپ بریزید فقط نمک لازم نیست اضافه کنید و این مقدار نمک برای سوپ کافی است . هویج بهتره قبلا بخارپز شده باشه تا وقت خیلی کمی برای پختش صرف شه .گشنیز باید تازه باشه چون طعم اون احساس نمیشه .میتونین از ماست کم چرب هم استفاده کنید ولی بهتره شیرین باشه که سوپ‌ تبدیل به آش نشه.

 

پ.ن :تجربی😋

این سوپ با جو پرک و جو معمولی درست میشه تجربه نشون داده با جوی معمولی که ی کم هم زیاد باشه و پر ملات خوشمزه تر و لعاب دارتر میشه.

 

نکته! فقط ی کم سوپتون سفت باشه که موقع اضافه کردن ماست شل میشه اینجوری خوشمزه ترم میشه.

 

نوش جان

همچنین ببینید

قارچ سوته

قارچ سوته

سوته‌‌ها غذاهایی هستند که در صورت آماده‌بودن مواد‌ اولیه ، زمان پختش 10 دقیقه بیشتر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *