خانه / اشپزی / شکم پاره مخصوص گیاه خواران
شکم پاره

شکم پاره مخصوص گیاه خواران

با زندگی ایده آل همراه باشید تا با طرز تهیه ی شکم پاره مخصوص گیاه خواران آشنا شویم.

زمان آماده‎سازی: 25 دقیقه
                                  
زمان پخت: 40 دقیقه

مواد لازم برای تهیه ی شکم پاره برای  4 نفر

  • 2 عدد بادمجان
  • 3 قاشق غذا‌خوری روغن‌زیتون
  • 1 عدد پیاز
  • 1 حبه سیر
  • 2 عدد گوجه‌فرنگی
  • 100 میلی‌لیتر آب
  • 1 قاشق غذاخوری رب
  • 300 گرم لوبیا قرمز
  • 3 قاشق غذاخوری جعفری خرد‌شده
  • 30 گرم کره
  • 2 قاشق غذاخوری آرد
  • 300 میلی لیتر شیر
  • 40 گرم پنیرپیتزای رنده‌شده

طرز تهیه شکم پاره:

فر را روی 180 درجه تنظیم کنید. بادمجان‌ها را از راستا دونیم کرده،  داخلش را خالی کنید.

داخل بادمجان‌ها را به کمک فرچه، کمی روغن‌زیتون مالیده، 10 دقیقه داخل فر بپزید.

سیر و پیاز را مکعبی خرد‌کرده، با روغن‌زیتون حدود 3دقیقه تفت دهید.

گوجه‌ها را مکعبی خرد کرده، همراه رب و آب داخل تابه‎ی سیر و پیاز بریزید و چند دقیقه تفت دهید.

لوبیا و جعفری را اضافه‌کرده و هم‌بزنید و بذارید بپزد. ( بهتر است لوبیا را از شب قبل در ظرف آب بریزید تا خیس بخورد)

برای آماده‌کردن سس بشامل، داخل قابلمه‌ای کره را آب کنید. سپس آرد را اضافه‌کرده تفت دهید تا زمانی که بوی خامی‌اش برود. در حین هم‌زدن، شیر را کم کم اضافه‌کنید . وقتی جوشید و کمی غلیظ شد، از روی شعله بردارید.

مخلوط لوبیا را داخل بادمجان‌ها پر کنید. رویش سس بشامل ریخته و پنیرپیتزا بپاشید سپس داخل فری که در دمای 190 درجه گرم کرده‌اید، به مدت 15 دقیقه بپزید و گرم سرو کنید.

 

همچنین ببینید

سوپ گشنیز

طرز تهیه ی سوپ گشنیز

یک سوپ و پیش غذای بسیار خوشمزه و غذای کامل رژیمی که خیلی فوری حاضر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *