خانه / اشپزی / رولت مرغ
رولت مرغ

رولت مرغ

با زندگی ایده آل همراه باشید تا شما را با طرز تهیه ی رولت مرغ این غدای خوشمزه آشنا کنیم .

مواد لازم برای تهیه ی خمیر رولت مرغ:

  • تخم‌مرغ……….. 4 عدد
  • آرد………. 2/ 1لیوان
  • شیر سرد………. 3/1 لیوان
  • نمک و فلفل سیاه………. به میزان لازم
  • روغن مایع………. 2 قاشق غذاخوری
  • جعفری یا فلفل دلمه‌ای ریزریز خردشده 2/ 1لیوان

 

مواد میانی مورد نیاز برای رولت مرغ :

  • سینه مرغ پخته………. 200گرم
  • ژامبون………. 100گرم
  • فلفل دلمه‌ای ریز خردشده………. 3 قاشق غذاخوری
  • جعفری ساطوری شده………. مقداری
  • نمک ،فلفل،سس مایونز و سس خردل………. به میزان لازم
  • پیاز ………. 1 عدد
  • سیر ………. 1 حبه
  • خیارشور ریزخردشده……….3-4 عدد

 

طرز تهیه رولت مرغ:

1-برای تهیه خمیر، آرد و نمک و فلفل سیاه الک شده را درون ظرفی بریزید. شیر سرد را کم کم به آن اضافه کنید هم بزنید تا یکدست شود. روغن مایع را هم اضافه کنید و هم بزنید.

2-زرده‌های تخم‌مرغ را با همزن و کمی نمک هم بزنید تا حجیم و کرم رنگ شود سپس زرده‌ها را به مایه اضافه کنید و با هم زدن یکدست کنید.

3-سفیده‌ها را نیز درون ظرفی دیگر جداگانه بزنید تا فرم گرفته و با برگرداندن ظرف نریزد، سفیده‌ها را نیز اضافه کنید و با همزن دستی یا لیسک مخلوط کنید.

4-در نهایت سبزیجات ریزشده را اضافه کنید و در حد یکدست شدن مخلوط کنید. قالب 30*20 تفلون را با کره چرب کنید  و مایه را درون قالب بریزید صاف کنید.

5-در فر 180 درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده حدود پنج تا ده دقیقه صبر کنید تا روی رولت بسته و پخته شود سپس آن را خارج کنید،کمی روی نان را بپوشانید سپس با یک حوله تمیز یا پارچه یا کاغذ روغنی رول کنید و اجازه دهید تا رولت از دما بیفتد و خنک شود.

نکته :می‌تونید مایه را درون ماهیتابه‌های دو طرفه بر روی گاز نیز بپزید فقط نصف میزان مواد برای هر تابه کافیست.

6-پیاز را ریز خرد کنید. درون تابه کمی تفت دهید تا سبک شود. سینه مرغ پخته و ژامبون و سیر را درون غذاساز ریز کنید -میتوانید برای این کار از رنده ی ریز هم استفاده کنید-  و سپس به همراه پیاز کمی تفت دهید فلفل دلمه‌ای و جعفری را نیز بیفزایید نمک و فلفل را میزان کنید.

7-پس از سرد شدن, خیارشور ریز خردشده و حدود دو قاشق سس مایونز و کمی سس خردل اضافه کنید تا مایه منسجم شود.

8-در نهایت نان رولت را باز کنید یک لایه سس مایونز بزنید و مواد میانی را روی آن پهن کنید و رول کنید و پس از کمی سرد و منسجم شدن برش بزنید.

 

نوش جان

همچنین ببینید

شکم پاره

شکم پاره مخصوص گیاه خواران

با زندگی ایده آل همراه باشید تا با طرز تهیه ی شکم پاره مخصوص گیاه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *