خانه / اشپزی / دلمه کدو سبز با بلغور
دلمه کدو سبز با بلغور

دلمه کدو سبز با بلغور

دلمه فلفل و بادمجان در کشور ما بسیار رایج است. امروز می خواهیم یک دلمه خوشمزه دیگری به شما معرفی کنیم. با زندگی ایده آل همراه باشید تا با طرز تهیه ی دلمه کدو سبز با بلغور آشنا شویم.

مواد لازم برای تهیه ی دلمه کدو سبز با بلغور:

  • 4-5 عدد کدو سبز بزرگ
  • 1 گوجه برای در کدو

مواد داخل دلمه کدو سبز با بلغور :

  • 4 قاشق روغن مایع یا نباتی
  • 1 پیاز متوسط
  • 5 لیوان بلغور
  • 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و 1 قاشق غذاخوری رب فلفل (یا 2 قاشق رب گوجه با نصف قاشق غذاخوری فلفل قرمز)
  • نصف قاشق مرباخوری نمک
  • نصف قاشق مرباخوری فلفل سیاه
  • نصف قاشق مرباخوری آویشن (درصورت تمایل)
  • 2 قاشق زعفران دم کرده
  • نصف قاشق مرباخوری کاری
  • یک قاشق مرباخوری نعناع خشک
  • 3-4 قاشق غذاخوری رب انار
  • 5 لیوان آب جوش
  • 1 فنجان نخود آبپز
  • نصف فنجان عدس آبپز

مواد لازم برای سس:

  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 2 قاشق غذاخوری رب انار
  • نصف لیوان روغن مایع یا زیتون
  • 3 لیوان آب

برای آماده کردن مواد درون دلمه، پیازها را نگینی خرد کنید. روغن را به داخل قابلمه بریزید و پیازها را اضافه کرده و تفت دهید.

پس از اینکه پیازها سرخ شدند(ولی نه زیاد) بلغورهایی که از قبل شسته شده اند را به آن اضافه کرده و باز مقدار تفت دهید.

رب گوجه و فلفل را اضافه کرده و باز هم مقداری تفت دهید.

آب جوش را اضافه کرده و بگذارید با حرارت معمولی بجوشد و آبش را بکشد.

پس از آن درنهایت که بلغور پخت ادویه ها و حبوبات و رب انار را اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.

اگر کدوها خیلی بزرگ بود کدو ها را از ارتفاع نصف کنید و داخل کدوها را خالی کنید.

مواد را به داخل کدوها پر کرده و دقت کنید که مواد داخل کدو را کاملا پر نکنید.

اکنون 8 دلمه داریم ، گوجه را به 8 قسمت تقسیم کرده، قسمت آبکی را جدا کرده و مانند درب سر کدو قرار دهید(جا سفت کند).

دلمه ها را داخل قابلمه بچینید(جای دلمه ها سفت باشد).

مواد سس را باهم ، باهمزن دستی هم زده و روی دلمه ها بریزید. سپس روی شعله بالا قرار دهید تا وقتی که سس بجوشد سپس شعله را ملایم کرده و وقتی آبش کشید 20 دقیقه دلمه را دم بگذارید.

دلمه شما آماده است.

نوش جان

همچنین ببینید

شکم پاره

شکم پاره مخصوص گیاه خواران

با زندگی ایده آل همراه باشید تا با طرز تهیه ی شکم پاره مخصوص گیاه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *