خانه / اشپزی / دلمه کدو سبز با بلغور
دلمه کدو سبز با بلغور

دلمه کدو سبز با بلغور

دلمه فلفل و بادمجان در کشور ما بسیار رایج است. امروز می خواهیم یک دلمه خوشمزه دیگری به شما معرفی کنیم. با زندگی ایده آل همراه باشید تا با طرز تهیه ی دلمه کدو سبز با بلغور آشنا شویم.

مواد لازم برای تهیه ی دلمه کدو سبز با بلغور:

  • 4-5 عدد کدو سبز بزرگ
  • 1 گوجه برای در کدو

مواد داخل دلمه کدو سبز با بلغور :

  • 4 قاشق روغن مایع یا نباتی
  • 1 پیاز متوسط
  • 5 لیوان بلغور
  • 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و 1 قاشق غذاخوری رب فلفل (یا 2 قاشق رب گوجه با نصف قاشق غذاخوری فلفل قرمز)
  • نصف قاشق مرباخوری نمک
  • نصف قاشق مرباخوری فلفل سیاه
  • نصف قاشق مرباخوری آویشن (درصورت تمایل)
  • 2 قاشق زعفران دم کرده
  • نصف قاشق مرباخوری کاری
  • یک قاشق مرباخوری نعناع خشک
  • 3-4 قاشق غذاخوری رب انار
  • 5 لیوان آب جوش
  • 1 فنجان نخود آبپز
  • نصف فنجان عدس آبپز

مواد لازم برای سس:

  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 2 قاشق غذاخوری رب انار
  • نصف لیوان روغن مایع یا زیتون
  • 3 لیوان آب

برای آماده کردن مواد درون دلمه، پیازها را نگینی خرد کنید. روغن را به داخل قابلمه بریزید و پیازها را اضافه کرده و تفت دهید.

پس از اینکه پیازها سرخ شدند(ولی نه زیاد) بلغورهایی که از قبل شسته شده اند را به آن اضافه کرده و باز مقدار تفت دهید.

رب گوجه و فلفل را اضافه کرده و باز هم مقداری تفت دهید.

آب جوش را اضافه کرده و بگذارید با حرارت معمولی بجوشد و آبش را بکشد.

پس از آن درنهایت که بلغور پخت ادویه ها و حبوبات و رب انار را اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.

اگر کدوها خیلی بزرگ بود کدو ها را از ارتفاع نصف کنید و داخل کدوها را خالی کنید.

مواد را به داخل کدوها پر کرده و دقت کنید که مواد داخل کدو را کاملا پر نکنید.

اکنون 8 دلمه داریم ، گوجه را به 8 قسمت تقسیم کرده، قسمت آبکی را جدا کرده و مانند درب سر کدو قرار دهید(جا سفت کند).

دلمه ها را داخل قابلمه بچینید(جای دلمه ها سفت باشد).

مواد سس را باهم ، باهمزن دستی هم زده و روی دلمه ها بریزید. سپس روی شعله بالا قرار دهید تا وقتی که سس بجوشد سپس شعله را ملایم کرده و وقتی آبش کشید 20 دقیقه دلمه را دم بگذارید.

دلمه شما آماده است.

نوش جان

همچنین ببینید

قارچ سوته

قارچ سوته

سوته‌‌ها غذاهایی هستند که در صورت آماده‌بودن مواد‌ اولیه ، زمان پختش 10 دقیقه بیشتر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *